logo vrienden van leergeld arnhem

Vrienden van Leergeld Arnhem


Agenda

ACTIVITEITEN

 

Stichting Leergeld Arnhem goede doel bij charter van LEO Club Arnhem

Bestuurslid Corine Hennekes nam een cheque in ontvangst van €1.090,- bij de charter van LEO Club Arnhem. Naast dit bedrag werden er 80 mooie kinderboeken opgehaald.  

 

Posbank Kerstwandeling 2022

Stichting Leergeld Arnhem was het goede doel van de Posbankkerstwandeling 2022. Namens de kinderen die Leergeld ondersteunt bedankt voor de bijdrage van €1.000,-.

 

Jubileumbijeenkomst Vrienden van Leergeld
Donderdag 23 juni vond een feestelijke Vriendenbijeenkomst plaats. Na alle jubileumactiviteiten in het afgelopen jaar, blikten we samen met Vrienden en andere betrokkenen terug op de impact van Stichting Leergeld, maar ook de impact van de TINO activiteiten die we samen met Humint Solutions organiseerden. Voorzitter Dick en bestuurslid Corine blikten terug op ruim 21 jaar Stichting Leergeld. Maya en Florien vertelden vol passie over de workshops op scholen die zij organiseerden. Al met al kan er worden teruggekeken op een prachtig jublieumjaar.
Een registratie van ruim 21 jaar Leergeld en de diverse activiteiten vind je in ons Jubileum Magazine.
 

We merken wel dat door de huidige energieprijzen steeds meer gezinnen een beroep doen op Stichting Leergeld. Steun van Vrienden wordt zeer op prijs gesteld. Kent u zelf nog mensen die een goed doel willen steunen? Attendeer ze eens op Stichting Leergeld.

Vriendenbijeenkomst 2021
Op donderdag 4 maart 2021 vond de eerste (online) bijeenkomst met Vrienden van dit jaar plaats. Na het welkomstwoord van voorzitter Dick, een toelichting op de activiteiten van dit jubileumjaar en meer informatie over de Vrienden van Leergeld campagne (werving nieuwe Vrienden), nam Maya Lievegoed ons mee in de wereld van Tino.

Tino is de hoofdrolspeler uit het boek De Bende van Super-Anders. Dit boek krijgen alle groep 6 leerlingen van OAB scholen uit Arnhem, Renkum en Rheden cadeau namens Leergeld en de inwoners van Arnhem, Renkum en Rheden.
Tino heeft een beperking, maar hij ontdekt gaande weg het verhaal dat hij door die beperking juist een Superkracht bezit. Een prachtig verhaal over hoe een beperking (of dat nu fysiek, mentaal, sociaaleconomisch of cultureel is) juist voordelen kan opleveren.

Om alle groep 6 leerlingen dit boek te kunnen geven is Leergeld een crowdfundingactie gestart! Meer weten? Kijk op jubileumleergeldarnhem.kentaa.nl
Doneer een boek en laat kinderen zien wat ze in hun mars hebben!

Meer informatie over de activiteiten in dit jubileumjaar volgt nog.

Meer weten over Leergeld Arnhem Renkum Rheden over haar activiteiten, verantwoordingen, doelstellingen, missie?

Ga naar www.leergeldarnhem.nl. Daar vindt u ook meer over onze ANBI-status en de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@vriendenvanleergeldarnhem.nl

Stichting Leergeld Arnhem • Simon Stevinweg 27 • 6827 BS Arnhem • 026 4455572 • info@leergeldarnhem.nl
Bank: NL45 RABO 0323 9639 19 • KvK: 09112801 • RSIN: 8091.94.260

Bij de oprichting van Vriendenvan Leergeld Arnhem is veel dank verschuldigd aan Rotary Rozendaal Veluwezoom.

LEERGELD ARNHEM RENKUM RHEDEN HEEFT UW HULP NODIG!

Meld je aan als vriend en steun ons.

exit

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.