logo vrienden van leergeld arnhem

Vrienden van Leergeld Arnhem


Vrienden Aan Het Woord

Stichting Leergeld heeft vaste donateurs, de Vrienden van Leergeld. Marlou en Bern ondersteunen ieder Stichting Leergeld al een aantal jaren. Ze zijn voor een langere periode (minimaal 3 jaar) een verbintenis aangegaan met de stichting.

Marlou kwam via een collega, die destijds voorzitter was van een andere lokale Leergeld, in aanraking met Stichting Leergeld. Marlou: “Ik was op zoek naar een organisatie waar kansengelijkheid voor kinderen centraal stonden. Ik wilde daar graag een bijdrage aan leveren. Ik vind het namelijk belangrijk dat kinderen mee kunnen doen, dat ze niet aan de zijlijn staan. Ieder kind wil erbij horen. Lid worden van een sportclub hoort gewoon onderdeel te zijn van het kind zijn.”


Marlou

Bern kent de stichting al bijna twintig jaar. Toen hij hoofd welzijn, educatie en sport bij de gemeente Arnhem was kwam hij in aanraking met Leergeld. “Ik leerde Leergeld kennen als enerzijds een club die redelijk stil was, en vooral hard werkt. Anderzijds een stichting die hardop het thema armoede in Arnhem ter sprake bracht”, aldus Bern. Bern: “Kinderen moeten gewoon meedoen. Het is te gek voor woorden als kinderen al op jonge leeftijd drempels gaan tegen komen waar ze zelf niets aan kunnen doen!”

Zowel Marlou als Bern zijn specifiek Vriend van Leergeld geworden om de stichting structurele steun te geven. Bern: “Wat ik er mooi aan vind, is dat je zo zekerheid geeft voor een langere tijd. Zo kunnen ze mede dankzij Vrienden hun werk goed voortzetten en de aandacht aan de gezinnen geven”.


Bern


Ook Vriend Hanny van Nunen vertelt je graag wat haar motivatie is om Stichting Leergeld te steunen.

Ben je zelf geïnteresseerd om Vriend van Leergeld te worden? Meld je dan aan. Voor 12.50 per maand help jij leergeld helpen!

Meer weten over Leergeld Arnhem Renkum Rheden over haar activiteiten, verantwoordingen, doelstellingen, missie?

Ga naar www.leergeldarnhem.nl. Daar vindt u ook meer over onze ANBI-status en de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@vriendenvanleergeldarnhem.nl

Stichting Leergeld Arnhem • Simon Stevinweg 27 • 6827 BS Arnhem • 026 4455572 • info@leergeldarnhem.nl
Bank: NL45 RABO 0323 9639 19 • KvK: 09112801 • RSIN: 8091.94.260

Bij de oprichting van Vriendenvan Leergeld Arnhem is veel dank verschuldigd aan Rotary Rozendaal Veluwezoom.

LEERGELD ARNHEM RENKUM RHEDEN HEEFT UW HULP NODIG!

Meld je aan als vriend en steun ons.

exit

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.